Personvernerklæring

Personvernerklæring


Nettstedet skinupnorge.no eies og drives av Dermalys AS med org.nr. 913 807 146, Rolfsbuktveien 17, 1364 Fornebu.

Nettstedet skinupnorge.no gir deg mulighet til å se, og kjøpe våre produkter over internett, og få de levert hjem til deg. Når du går inn på og tar i bruk nettstedet, samtykker du til vilkårene og denne personvernerklæringen.

2. Om vår personvernerklæring

Skin Up® Norge Norge tar ditt personvern alvorlig. Vi er opptatt av at du skal ha tillit til oss og hvordan vi behandler dine personopplysninger. I denne personvernerklæringen forklarer vi derfor hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern. Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan være navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse og handlehistorikk.

All behandling av personopplysninger, slik som innsamling, registrering, lagring og utlevering er underlagt særskilte regler, blant annet i personopplysningsloven. Dermalys AS er ansvarlig for at behandlingen skjer i samsvar med norsk lov. Datatilsynet fører tilsyn med at loven overholdes.

Ved å ta i bruk våre tjenester som tilbys via skinupnorge.no, godkjenner du til at vi samler inn og bruker dine personopplysninger slik det fremgår av avtalen mellom deg og oss. Vårt grunnlag for å behandle dine opplysninger er godkjent fra deg.

Dine data er trygge og brukes kun av oss til det vi oppgir i denne erklæringen. Dersom du har spørsmål om dine personopplysninger kan du når som helst ta kontakt med oss på info@skinupnorge.no.

3. Nettstedet skinupnorge.no

Vårt nettsted skinupnorge.no gir deg informasjon om oss, våre butikker og våre tjenester. Videre gir den deg oversikt over våre produkter, og mulighet til å bestille disse hjem til deg. Når du går inn på og tar i bruk nettsiden, kan vi innhente opplysninger om deg i henhold til denne erklæringen. Du trenger ikke opprette konto hos oss eller bli medlem i Skin Up® Norge kundeklubb for å handle våre produkter, men du må oppgi ditt navn, din adresse, gyldig e-postadresse og ditt mobilnummer (+47).

Les våre salgsbetingelser.

4. Skin Up® Norge Norge Kundeklubb

Skin Up® Norge Norge kundeklubb er et fordels- og lojalitetsprogram. Skin Up® Norge Norges kundeklubb er for medlemmer som har registrert seg. Ved å bli medlem vil du motta spesielle tilbud, nyheter, inspirasjon og tips fra oss. Les mer om fordeler ved å være med i Skin Up® Norge kundeklubb her.

For å bli medlem av Skin Up® Norge Norge, og dermed få brukerkonto hos oss, må du oppgi ditt mobilnummer (+47), en gyldig e-post-adresse og ditt navn. Øvrige personopplysninger du velger å gi til oss på registreringssiden eller ved bruk av tjenestene tilgjengelig via Skin Up® Norge, er frivillig.

Medlemskapet er gratis. Alle fordeler medlemskapet gir er personlige. Fordelene kan kun benyttes av deg for personlig bruk og kan ikke overdras til andre, med mindre annet fremgår særskilt. Du er ansvarlig for å ta forholdsregler slik at ikke andre får tilgang til kontoen. Innloggingsinformasjon til din brukerkonto (brukernavn og passord) må du bare bruke selv og oppbevare skjult for andre. Du kan når som helst endre ditt passord, og vi oppfordrer deg til å oppdatere ditt passord med jevne mellomrom.

Som medlem i Skin Up® Norge vil du få tilbud på e-post og SMS. På e-post sender vi jevnlig ut nyhetsbrev. Du kan når som helst bestemme at slik markedsføring skal opphøre for enten e-post eller SMS eller begge kanaler, ved å bruke avmeldingsfunksjon i e-posten/SMS-en fra oss eller ved å benytte annen avmeldingsfunksjon som er vist som tilgjengelig for deg på e-post, i SMS eller på din brukerprofil. Selv om du velger å melde deg av mottak av markedsføring på SMS eller e-post, vil vi så lenge du er medlem kunne sende deg informasjon av betydning for medlemskapet ditt.

Hvordan sikrer vi personopplysningene: Vi bruker HTTPS-kommunikasjon for kryptert og sikker overføring av data mellom deg og oss.
Vi håndterer personopplysninger på en kryptert og sikker måte.

5. Hvilke opplysninger samler vi inn?

For å kunne levere så gode tjenester som mulig til deg, samler vi inn ulike typer informasjon, inkludert personopplysninger om deg. Under følger en oversikt over hvordan vi typisk samler inn personopplysningene og hvilke opplysninger dette er. Vi samler ikke inn sensitive personopplysninger.

Informasjonskapsler og annet innhold som lagres lokalt.

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside, slik som skinupnorge.no. Når du bruker våre tjenester, lagres informasjonskapsler og annen data som senere kan leses av oss.

På nettstedet skinupnorge.no bruker vi cookies. Bruk av informasjonskapsler er nærmere beskrevet på www.skinupnorge.no/cookie-policy.
Opplysninger vi får gjennom bruk av tjenestene våre

Når du bruker våre tjenester, registrerer vi informasjon om hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem. Vi samler blant annet informasjon om:

Bruk av tjenestene eller kjøp: Vi registrerer informasjon om din bruk av tjenestene eller kjøp du gjør, som hvilke sider du er inne på, når du er inne på sidene, hvilke funksjoner du har brukt på sidene og hva du har handlet.

Når du registrerer deg hos oss, må du oppgi navn, norsk mobilnummer og gyldig e-post adresse. Ved bestilling av varer på skinupnorge.no må du i tillegg oppgi din adresse. Opplysningene lagres av oss. Vi vil også lagre opplysninger når du kontakter oss senere, slik som henvendelser til kundesenteret. Informasjonen du oppgir kan også berikes ved hjelp av oppslagstjenester, kjøpshistorikk eller sosiale medier du gir oss tilgang til. Dersom du velger å skrive produktomtaler, vil disse publiseres på skinupnorge.no og lagres hos oss.

7. Bruk av opplysninger

Vi bruker personopplysninger om deg til følgende formål:

For å levere tjenestene våre

Vi bruker personopplysninger for å levere tjenestene våre til deg. For eksempel trenger vi personopplysninger for at du skal kunne logge inn på våre sider og, om relevant, for å kunne betale for tjenester. Vi bruker også personopplysninger for å sikre en best mulig brukeropplevelse for deg, blant annet ved å tilpasse visningen av innholdet til din skjerm/enhet og å sørge for raskest mulig lasting av sidene. Informasjon som er tilpasset ditt geografiske område kan for eksempel bli brukt til å finne hvor nærmeste fysiske butikk er eller hva beholdning for en vare er i din nærmeste butikk.

For å tilpasse tjenestene og å gi deg anbefalinger og relevant markedsføring
Vi ønsker å gi deg anbefalinger, produktinformasjon og tjenestetilpasninger som er mest mulig relevant for deg. Dette vil både bli gitt på bakgrunn av din egen atferd, f.eks. på bakgrunn av hvilke produkter du har kjøpt, annonser du har klikket på, eller artikler du har lest, og på bakgrunn av atferden til andre brukere med liknende bruksmønster som deg.

For å forbedre digital kommunikasjon og annonsering
Vi bruker dine personopplysninger for å forbedre vår annonsering. Ved å opprette en profil hos oss godtar du målrettet annonsering gjennom digitale annonser på eksterne nettsider som for eksempel Finn.no, VG, Yr etc. og målrettet annonsering gjennom sosiale medier der dine persondata vil benyttes i kjøp av slik annonsering.

For å utarbeide statistikk og forstå markedstrender
Vi utarbeider statistikk og kartlegger markedstrender. Dette gjør vi for å kunne forbedre og videreutvikle produkttilbudene og tjenestene våre. Vi gjør dette med anonyme opplysninger, uten at vi vet at informasjonen er knyttet spesifikt til deg.

For å forhindre misbruk av tjenestene våre
Vi bruker personopplysninger og analyser for å forhindre misbruk av tjenestene våre. Misbruk kan være forsøk på å logge på andres kontoer, forsøk på svindel, “spamming”, hets, sjikane og andre handlinger som er forbudt etter norsk lov.

Automatiske vurderinger
Gjennom analyse av dine kjøp kan det utledes automatisk kategorisering av deg som kunde.

8. Om deling av personopplysninger

Vi deler i utgangspunktet ikke personopplysninger med tredjeparter. Unntak gjelder samarbeidspartnere tilknyttet tjenestene, blant annet Bring for frakt av varer du bestiller og Klarna for betalingsløsninger. Disse trenger enkelte opplysninger for å kunne levere tjenester til oss eller til deg, f.eks. for frakt og betaling. Vi vil også kunne utlevere opplysninger i enkelttilfeller pålagt ved lov eller av offentlig myndighet.

Vi benytter Bring som transportør av varer mellom oss og deg. Dersom du bestiller varer fra oss, forplikter du deg til Bring vilkår og våre kjøpsvilkår. Våre vilkår vil bli presentert for deg før du bekrefter ditt kjøp.

Ditt kortnummer oppbevares ikke av oss. Alle korttransaksjoner skjer eksternt hos autoriserte leverandører av betalingstjenester. Ved å benytte deres tjenester, samtykker du til deres vilkår.

Andre samarbeidspartnere:

  • Klarna
  • Bring
  • MailChimp
  • Google

9. Dine rettigheter

Du kan selv påvirke hvilke personopplysninger vi skal ha om deg og hvordan vi skal bruke disse. Du kan gjøre dette gjennom å gjennomgå innstillingene og opplysningene dine tilgjengelig på Min Konto for Skin Up® registrete kunder, eller ved å kontakte oss på info@skinupnorge.no.

Du kan også kontakte oss dersom du ønsker innsyn i hvilke av dine personopplysninger vi har lagret.

Hvis du oppdager feil i opplysningene vi har om deg, kan du selv endre dette i innstillingene på Min Konto eller ved å ta kontakt med oss slik at vi kan rette opp i dette.

Du kan når som helst kontakte oss dersom du ønsker å slette dine lagrede opplysninger. Vi vil også sørge for å slette dine personopplysninger dersom du ikke lenger har et aktivt kundeforhold til oss. Dersom vi oppdaterer eller endrer denne personvernerklæringen, vil vi gjøre deg oppmerksom på endringene.

10. Kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen eller om vår bruk av personopplysninger, ta gjerne kontakt med oss.
Vår kontaktinformasjon er:
Post-adresse: Dermalys AS, Rolfsbuktveien 17, 1364 Fornebu
Telefon:916 09 038
E-post: info@skinupnorge.no
Web: https://www.skinupnorge.no