Phil Pharma

Phil Pharma Forsknings- og utviklingslaboratorier.

Phil Pharma

PHIL PHARMA Srl er et italiensk firma som ble grunnlagt i 2012. Selskapet har kontorer over hele verden og har spesialisert seg på fremstilling og distribusjon av kosmetikk til hudpleie, legemidler og hypoallergene tekstiler.

Forsknings- og utviklingslaboratorier befinner seg i Italia, hvor høyt utdannet personale er ansatt og hvor det anvendes det seneste innenfor teknologisk utstyr.
Firmaet håndterer utelukkende innovative prosjekter og dedikerer sin ekspertise til forskning og utvikling av høy kvalitet produsert i Italia og avansert elektronisk teknologi.

Produkter fra PHIL PHARMA® er utviklet under en tilnærming til produktene som skiller seg ut på markedet for sine høye standarder innenfor sikkerhet, med spesiell oppmerksomhet på bruk av sertifiserte aktive ingredienser for å oppnå effektive resultater i fullkommen sikkerhet.

PHIL PHARMA samarbeider med kostmetologsenteret the Cosmetology Centre på Universitetet i Ferrara (grunnlagt i 1391) for å teste produkter og utføre dermatologiske tester på alle formler det er blitt forsket på.

«Den konstante vitenskapelige medisinske og dermatologiske tester er grunnlaget for et prosjekt som er utformet for å forbedre folks helse og velvære».